Om jag skulle beskriva mig själv med ett enda ord, skulle det förmodligen bli: välplanerad. Hela min existens är liksom baserad på planering, validering, uppföljning och utvärdering...inte konstigt att jag valde det yrke jag gjorde, nu när jag tänker efter...hmmm...
I dag är inget undantag. Jag är mitt uppe i planeringen inför helgens begivenheter. Svärföräldrarna kommer ner i morgon eftermiddag, det blir lite golfande. På lördag ska vi alla på tandläkarmässa i Köpenhamn. Kodord för en heldags shopping, lunchande och en massa med gratispennor=)
Jag har fått order, eller i alla fall en snäll förfrågning om att kocka både fredag och lördag. Det finns tydligen förhoppningar på två av mina 3-rättersmiddagar och visst, naturligtvis har jag redan planerat upp maten!
Det är ju som sagt smickrande att folk ber mig att bjuda dem på mat!
Menyerna ser ut som följer...
Fredag:
Liten hummersoppa med rädisor och parmesangratinerad ciabattastav
Tapenadbakad rödtunga med mandelpotatispuré, balsamicotomater och parmesanosrillette
Hemmagjord mangosorbet
Lördag:
Tomatgratinerad bruchetta med getost
Majskyckling med dragon- coh vitvinssås, primörer, potatis och citronfärskost
Carpaccio på blodapelsin, apelsin och vattenmelon toppad med vitchokladricotta
Japp, det var nog allt för denna gång. Detta blev utan tvekan en matblogg =)
Tjing.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Herrejösses, tjejen. Ja du, jag var faktiskt som du förut. Planerade precis allt, hade kontroll. Sen - tyvärr - blev jag utbränd med alla konstiga följdsjukdomar som panikångest, agorafobi etc etc. Nu har jag ingen koll alls.
SvaraRaderaFår skriva upp allt i filofaxen PLUS lägga små plingande noteringar i mobilen och ibland hjälper inte ens det. Du hajar hur illa det är va! Hahahahahahaha!!
Hoppas att du får en fin helg!
En VÄLPLANERAD helg! ;))
Kram Liselott
Ja, vilken planering!! I am impressed...och vilken mat. Kunde du alls koppla av i helgen eller var det bara matlagning grande för dig?
SvaraRaderaKram!!