Degen, blank och gul av durumvetet
Färdiga för kokningServering
Färdiga för kokningServering
Bara att njuta!
Just det! Glömde helt bort att visa att det går utmärkt att baka egen pasta, jag gjorde ravioli som jag fyllde med kalvfärs, parmaskinka, vitt vin, timjan, tomat, vitlök och mozzarella. Serverade pastan med hemmagjord tomatsås, ruccola, timjan och riven god parmesanost!
Och ja, jag hade enorm träningsvärk dagen efter, av att knåda pastadegen=)
Vijne, vojne vilken god mat blir jätte hungrig av bara anblicken.
SvaraRaderaTroligtvis smakade det ljuvligt gott.
Ha de gott!
Ujuj...var just inne hos en annan bloggvän som bakat en massa bullar, kikar in hos dig och så lagar du egen pasta!!
SvaraRaderaJag känner mig SO NOT LIKE A REAL HOUSEWIFE som kan baka och laga mat. Suck!
Jag skulle förmodligen inte ens kunna gå en kurs, jag är hopplös i köket.
Såg himla gott ut, tjejen, duktig du är! Kramisar Liselott